WazirX-oprichter en CEO Nischal Shetty deelt gedachten over Web3.0 door CoinEdition

by kryptogids
5 views
© Reuters. WazirX-oprichter en CEO Nischal Shetty deelt gedachten over Web3.0
  • Nischal Shetty, WazirX CEO tweets over het bouwen en ontwikkelen van Web3.0-gemeenschappen.
  • Hij deelt al 228 dagen actief zijn tips over het bouwen van een new-gen-ecosysteem op Twitter (NYSE :).
  • De oprichter van WazirX bouwt nu het EVM-platform Shardeum.

Oprichter en CEO van India’s eigen crypto-activabeurs WazirX, Nischal Shetty, heeft 228 dagen besteed aan het delen van zijn tips over het bouwen van web3.0-platforms, metaverse en gemeenschappen met zijn Twitter-publiek. Zijn laatste tweet op 17 september besprak het belang van het laten bouwen van je community terwijl je een gedecentraliseerd platform ontwikkelt.

Hij legde verder uit hoe gecentraliseerde platforms zoals Twitter, Facebook (NASDAQ:), iOS en Android ontwikkelaars aanvankelijk ondersteunden, waarbij Twitter de eerste was die API’s voor gebruikers in staat stelde om te bouwen. Al snel begonnen ze echter hun dev-ecosysteem te beperken en ermee te concurreren en begonnen ze app-functies van derden te bouwen.

Shetty is extreem actief op Twitter, deelt zijn kennis en bouwt de hele dag door gedecentraliseerde platforms. Op zijn Dag 226-tweet feliciteerde hij het achterliggende team met hun fusie-evenement waarbij het netwerk werd geüpgraded naar een minder energie-extensieve technologie.

In een andere tweet benadrukte de CEO wat Web2.0 Web3.0 biedt in een aantal lessen, waaronder groeihacks, groeitools, analyses, andere SAAS en de mensencultuur. Shetty had eerder ook benadrukt dat Web1.0 ging over het verstrekken van informatie aan het publiek, terwijl Web2.0 ging over het bouwen van een sociaal web, in vergelijking met Web3.0 dat gericht is op het creëren van een waardeweb.

Nischal is een grote fan van decentralisatie. Hij heeft het vaak over DAO’s en hun vermogen om een ​​unaniem besloten leiderschap te bieden, waarbij de vraag “wie zal leiden” wordt opgelost in situaties waarin gebruikers gewoon willen deelnemen en niet het hoofd.

Momenteel is Shetty bezig met het bouwen van Shardeum, een EVM-gebaseerd, lineair schaalbaar slim contractplatform dat lage gastarieven mogelijk maakt. Shardeum gebruikt dynamische statussharding om echte decentralisatie en solide beveiliging te behouden.

Het bericht WazirX-oprichter en CEO Nischal Shetty deelt gedachten over Web3.0 verscheen eerst op Coin Edition.

Zie origineel op CoinEdition

kryptogids.nl Team

Có thể bạn thích xem

Leave a Comment