Vraag me iets over cryptovaluta

by kryptogids
93 views

Op deze pagina beantwoord ik vragen die nieuwe gebruikers, investeerders en handelaren van cryptocurrency hebben over cryptocurrencies (zoals Bitcoin BTC, Ripple XRP en Ethereum ETH).

Het idee hier is om nieuwe gebruikers, investeerders en handelaren een plek te geven om serieuze vragen te stellen over het starten van hun reis. Dingen als: “wat is de beste crypto-uitwisseling voor een beginner”, “hoe werkt DeFi”, “welke BSC-tokens hebben de beste opbrengsten”, “hoe krijg ik airdropped-munten”, “moet ik FOMO deze munt kopen bij de top’, ‘wat is FOMO’, ‘wat is er aan de hand met al die bestellingen die in en uit de orderboeken flitsen’, ‘wat zijn enkele goede munten om in te investeren’, ‘waarom lijken alts BTC te volgen’, ‘wat is de deal met sleutels en portemonnees’, ‘wanneer maan’, enz.

Je kunt ook complexe technische vragen, diepzinnige filosofische vragen en onkenbare vragen stellen zoals “wie is de echte Satoshi en wat was specifiek zijn visie?”

De enige bepalingen zijn:

  1. Het moet gaan over cryptocurrency.
  2. Het mag geen link of plug voor een munt of project bevatten.
  3. Aangezien ik niets weet wat ik niet weet, als je me iets vraagt ​​dat ik niet weet, ga ik een antwoord verzinnen dat plausibel en productief klinkt en het professor Dogeworth PHD ondertekenen.

Onnodig slechte grappen terzijde, als je een goede vraag hebt over crypto, maar niet weet waar je die moet stellen, stel je vraag in de reacties hieronder en ik zal mijn best doen om deze te beantwoorden.

Mijn kwalificaties: Ik ben sinds 2015 in de ruimte en kan waarschijnlijk de meeste crypto-gerelateerde vragen beantwoorden, afgezien van die met betrekking tot code. Proost!kryptogids.nl Team

Có thể bạn thích xem

Leave a Comment