Top Esports-organisatie TSM schort $ 210 miljoen naamgevingsovereenkomst met FTX door DailyCoin op

by kryptogids
7 views
Top Esports-organisatie TSM schort $ 210 miljoen naamgevingsovereenkomst met FTX op
  • Team SoloMid (TSM) schortte zijn 10 jaar durende, $ 210 miljoen aan naamrechten, deal met FTX op.
  • TSM zal niet langer FTX-branding bevatten op zijn sociale media-accounts en spelerstrui. De organisatie zei dat het langer gaat duren om de resterende branding te verwijderen.
  • Het partnerschap was de grootste bekende sportsponsorovereenkomst in de cryptogeschiedenis.
  • Miami Heat, Golden State Warriors en het Mercedes Formula One Team zijn onder andere sportbedrijven die afstand hebben genomen van FTX.

Esports-gigant Team SoloMid (TSM) heeft zijn 10-jarige naamgevingsovereenkomst van $ 210 miljoen met de ter ziele gegane crypto-uitwisseling FTX opgeschort. De organisatie maakte haar besluit woensdag bekend in een verklaring op Twitter.

TSM, een van de grootste esports-organisaties, zei dat het niet langer FTX-branding op zijn sociale media-accounts en spelerstruien zal hebben. De organisatie merkte op dat het proces van het verwijderen van FTX-branding enige tijd kan duren, aangezien “sommige sociale platforms wijzigingen hebben aangebracht in hun productkenmerken.”

TSM tekende de meerjarige overeenkomst met FTX in juni 2021. Het wordt beschouwd als de grootste bekende sportdeal in de cryptogeschiedenis. Ondanks de uitbarsting van FTX en de mislukte deal, zei TSM dat het er niet door werd beïnvloed.

“TSM is een sterke, winstgevende en stabiele organisatie. We voorspellen de winstgevendheid dit jaar, volgend jaar en daarna. De huidige situatie met FTX heeft geen invloed op enig onderdeel van het operationele plan van TSM, dat eerder dit jaar is opgesteld”, aldus de organisatie. Het besluit van TSM om de samenwerking met FTX te beëindigen volgt op de onthullingen dat het geld van klanten had doorgesluisd naar zijn zusterbedrijf voor cryptohandel, Alameda Research, dat het verloor in risicovolle weddenschappen. Dit resulteerde in een gat van $ 10 miljard in de balans van FTX. Faillissement volgde, waaronder Alameda en nog eens 130 FTX Group-bedrijven.

TSM sluit zich aan bij een golf van sportteams en organisaties die hebben geprobeerd afstand te nemen van de failliete beurs. NBA-team Miami Heat kondigde vorige week aan dat het zijn sponsorovereenkomst van $ 135 miljoen met FTX heeft beëindigd, inclusief naamgevingsrechten voor de arena van het team.

Golden State Warriors, de NBA-kampioen van vorig jaar, had een commerciële relatie met FTX die vorige week werd opgeschort. De deal omvatte promoties en advertenties in de arena. Ook het Formule 1-team van Mercedes heeft de banden met de in ongenade gevallen uitwisseling verbroken.

Andere bedrijven die hun relatie met FTX hebben beëindigd, zijn onder meer GameStop (NYSE:), dat een proefpartnerschap voor cadeaubonnen in de pijplijn had. Visa (NYSE:) vertrok ook in de nasleep van de chaos. Ze zouden in 40 landen over de hele wereld debetkaarten van het merk FTX uitgeven.

Aan de andere kant

  • Het is onduidelijk hoe de deal van TSM met FTX er precies uitzag.
  • TSM heeft de deal met FTX alleen opgeschort, niet beëindigd.

Waarom u erom moet geven

TSM is een van de grootste esports-organisaties ter wereld. Hun beslissing om hun samenwerking met ook FTX op te schorten, laat zien hoe negatief de situatie wordt bekeken in de gaming- en entertainmentindustrie.

Misschien vind je dit ook leuk:

Visa onder de nieuwste bedrijven om het partnerschap met FTX te beëindigen

Zie origineel op DailyCoin

kryptogids.nl Team

Có thể bạn thích xem

Leave a Comment