Ongeveer 50% van FTX-stortingen kan worden terugbetaald op basis van de balans – Messari door DailyCoin

by kryptogids
6 views
Ongeveer 50% van de FTX-stortingen kan worden terugbetaald op basis van de balans – Messari

Messari, een toonaangevende leverancier van cryptomarktinformatie, heeft gemeld dat op basis van hun “ruwe balans” -berekeningen van FTX ongeveer 40 – 50% van de gebruikers hun deposito’s kunnen terugkrijgen.

Ongeveer 50% van de FTX-gebruikers kan hun stortingen terugkrijgen

Messari ontdekte bij het uitvoeren van ruwe balansberekeningen op FTX dat ongeveer de helft van de activa van de gebruikers mogelijk kan worden teruggevorderd. Volgens de analist van Messari bedroegen de deposito’s van FTX-klanten in totaal $ 8,4 miljard vóór de ineenstorting.

Op basis van de huidige balans heeft de beurs echter ongeveer $ 4 miljard aan realiseerbare FTX-activa – 47,6% van de deposito’s van gebruikers. De realiseerbare activa zijn voornamelijk stablecoins en (BTC).

In zijn analyse gaat Messari ervan uit dat aan FTX gekoppelde activa, zoals Serum (SRM) en FTT, nul zullen zijn. Messari gaat er ook van uit dat FTX-gebruikers als eerste worden betaald en dat de gebruikte voorlopige balans foutloos is.

Het faillissement van FTX kan de zaken ingewikkelder maken

In zijn hoofdstuk 11 faillissementsaanvraag onthulde de belegerde crypto-uitwisseling zowel zijn balans als zijn klantenbestand, dat naar schatting meer dan een miljoen schuldeisers bedraagt.

Chapter 11-faillissement geeft een hoge prioriteit aan schuldeisers met zekerheid boven niet-zekergestelde investeerders en aandeelhouders. Dit betekent dat FTX-gebruikers kunnen worden bediend zodra de schuldeisers met een hogere prioriteit zijn gesorteerd.

Aan de andere kant

  • Het rapport is in tegenspraak met de opmerkingen van de voormalige CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, die beweert dat de beurs al zijn gebruikers kan terugbetalen met de activa die het bezit.

Waarom u erom moet geven

Hoewel er complicaties kunnen zijn, geeft het Messari-rapport FTX-beleggers enige vorm van hoop dat hun activa kunnen worden teruggevorderd.

Ontdek hieronder waarom Kevin O’Leary nog steeds in FTX gelooft:

Ondanks verloren fondsen op FTX, zou “Shark” Kevin O’Leary nog steeds in SBF investeren

Lees hoe sommige investeerders reageren op de FTX-sage in:

Singaporese investeringsmaatschappij Temasek schrijft investering van $ 275 miljoen in failliete FTX af

Zie origineel op DailyCoin

kryptogids.nl Team

Có thể bạn thích xem

Leave a Comment