Kijk bij het handelen in crypto vooruit, niet terug

by kryptogids
48 views

Meningen over vooruitkijken en niet terug in Crypto

Bij het handelen in cryptocurrency is het handig om vooruit te kijken naar de volgende beste zet. Ondertussen is het niet erg nuttig om terug te kijken, tenzij het uw doel is om een ​​les te leren of gegevens te analyseren.

Dit eenvoudige concept is belangrijk.

Als je je op het verleden concentreert om trends te analyseren en lessen te leren, en de toekomst om de volgende juiste zet te doen, zal dit je helpen om dingen te doen zoals verdubbelen omdat je een aankoop of verkoop aan de top verkeerd hebt getimed.

De cryptomarkten bewegen snel en zijn volatiel. Op een dag een koop of verkoop laten liggen was misschien een slechte zet, maar dat betekent niet dat dezelfde zet goed zal zijn onder de huidige marktomstandigheden.

De juiste zet gisteren heeft geen invloed op de juiste zet vandaag. Het specifieke dat je vorige maand niet hebt gedaan, heeft niets te maken met wat je morgen zou moeten doen.

U kunt algemene lessen leren, zoals “winst nemen wanneer de RSI in alle tijdsbestekken overbought is” of “stops instellen”, en u kunt naar het verleden kijken om trends te analyseren, maar u moet geen dingen doen zoals vandaag kopen of verkopen omdat je gisteren had moeten doen.

Je hebt misschien $ 200 Bitcoins gemist, maar dat alleen rechtvaardigt niet dat je een te grote positie inneemt op $ 20k Bitcoins. Je hebt misschien niet verkocht voor $ 10k, maar dat alleen rechtvaardigt niet om te verdubbelen naar $ 8k om te verkopen voor $ 9k en winst terug te vorderen. Je hebt misschien te veel te laag verkocht, maar dat betekent niet dat je alles in een opwelling terug moet kopen.

We hebben er allemaal spijt van dat we niet meer laag hebben gekocht en niet meer hoog hebben verkocht, iedereen koopt en verkoopt verkeerd, maar dat is geen reden om strategie uit het raam te gooien en te beginnen met gokken.

Een gokker zal verdubbelen om het verloren geld terug te vorderen, door hetzelfde spel te spelen waarmee hij geld heeft verloren. Een belegger of handelaar gaat zich concentreren op de volgende juiste zet, omdat dat eerder tot succes leidt dan verdubbeling uit frustratie.

Crypto kan emotioneel zijn, laat de FOMO en angst je niet van je spel brengen. Het verleden is voor analyse (geen spijt), de toekomst is voor het maken van de volgende goede zet (niet proberen om slechte keuzes in het verleden goed te maken).kryptogids.nl Team

Có thể bạn thích xem

Leave a Comment