Justin Bieber’s verveelde aap van $ 1,3 miljoen daalt met 98% naarmate de BAYC NFT-bodemprijs daalt door DailyCoin

by kryptogids
9 views
Justin Bieber’s verveelde aap van $ 1,3 miljoen daalt met 98% naarmate de BAYC NFT-vloerprijs daalt

Veel mensen uit de entertainmentindustrie hebben zich de afgelopen twee jaar gretig aangemeld voor de Bored Apes Yacht Club NFT’s. Nu lijkt de meest succesvolle NFT-collectie aller tijden te vervagen, aangezien de exclusieve BAYC Club verstrikt raakte in de aanhoudende crypto-winter.

De Canadese popster Justin Bieber is een van die beroemdheden die in zijn bloei op de Bored Ape NFT-trein sprongen. De zanger gaf in januari een kolossale $ 1,3 miljoen uit voor een verdrietig uitziende verveelde aap met zeer basale eigenschappen. Volgens de huidige schattingen is de ellendige, betraande Ape van Bieber vandaag slechts ongeveer $ 74.000 waard vanwege de dramatische daling van de NFT-bodemprijs van Bored Apes.

.tweet-container,.twitter-tweet.twitter-tweet-rendered,blockquote.twitter-tweet{min-height:261px}.tweet-container{position:relative}blockquote.twitter-tweet{display:flex;max-width :550px;margin-top:10px;margin-bottom:10px}blockquote.twitter-tweet p{font:20px -apple-system,BlinkMacSystemFont,”Segoe UI”,Roboto,Helvetica,Arial,sans-serif}.tweet- container div:first-child{ position:absolute!Important }.tweet-container div:last-child{ position:relative!Important }

Vervaagde glorie van de Bored Apes Yacht Club

Volgens NFT Price Floor is de instapprijs van Bored Apes Yacht Club 58.1819ETH. De NFT-prijsbodem was gedaald tot het laagste punt sinds 22 mei 2022, toen de door Terra getroffen cryptomarkt in extreme angst verkeerde. Op die dag daalde de NFT-bodemprijs driemaal, van een royale 152 (ETH) tot slechts 50 ETH en 14 verkopen in de periode van 24 uur. Bovendien kocht Justin Bieber zijn onder-het-weer Bored Ape voor maar liefst 500 Ethereum (ETH).

De hype was deels te danken aan het feit dat Yuga Labs het metaverse spel Otherdeed lanceerde. Blockchain-gamers stroomden toe om baanbrekende beelden en nieuwe hulpprogramma’s voor hun geliefde BAYC NFT’s te testen. De hype stierf echter snel weg toen de (LUNA) en Terra (UST) depegging de hele crypto-industrie in brand stak. Dat is ook duidelijk in de eigen cryptocurrency van Yuga Labs, ApeCoin, die in april zijn momenten van glans beleefde.

ApeCoin (APE) kostte op 29 april 2022 $ 23,63. Sindsdien is het bijna 10 keer gekrompen. Op het moment van schrijven is de native cryptocurrency van Bored Apes NFT geprijsd op $ 2,86, wat aangeeft dat er de afgelopen 24 uur nog eens 2,8% in het rood staat. Momenteel moet de Bored Apes NFT-collectie de muziek van een nieuwe recessie onder ogen zien met de onverwachte en intense FTX-instorting.

Aan de andere kant

  • De aankoop van Justin Bieber werd als lastig beschouwd, zelfs toen de NFT-markt floreerde.
  • NFT-verzamelaars op Twitter delen succesverhalen die het tegenovergestelde zijn van de beslissingen van Bieber.

Waarom u erom moet geven

Yuga Labs, het bedrijf achter de meest succesvolle blue chip NFT-collectie ooit, werd aan het begin van het jaar gewaardeerd op $ 4 miljard. Met veel lopende NFT- en metaverse-projecten slaagde Yuga Labs erin om de acceptatie door de detailhandel sneller te verspreiden dan de meeste anderen. Beroemdheden als Snoop Dogg, Eminem en Seth Green werden hun ambassadeurs.

Ontdek wat er gebeurt in de mercuriale wereld van NFT’s:

Fans komen samen op Decentraland: is het Metaverse Music Festival je virtuele zweet waard?

Deviants NFT-collectie van Astra Nova wordt multichain

Zie origineel op DailyCoinkryptogids.nl Team

Có thể bạn thích xem

Leave a Comment