Hoe een valse vervolguitbraak voor de BTC-driehoek eruit zou zien?

by kryptogids
248 views

De driehoek van 2018 brak op 19 november af en het resulteerde in een daling van 50% voor BTC. Er is echter een mogelijkheid dat dit uiteindelijk een valse uitsplitsing wordt. Laten we eens kijken hoe een “False Continuation Breakout” -patroon eruit zou zien in BTC.

Een “False Continuation Breakout” is wanneer een voortzettingspatroon in de verwachte richting lijkt te breken, maar vervolgens omkeert (het is een voortzettingspatroon dat verandert in een trendomkeringspatroon).

In ons geval brak een patroon genaamd een symmetrische driehoek naar beneden, maar het zou een “valse voortzetting breakout trendomkering” worden als het zou omkeren om boven het patroon te stijgen en een trendomkering zou beginnen van een bearmarkt naar een bull run (zie de grafiek boven).

Ik heb het al een tijdje over de mogelijkheid van dit type patroon, omdat we voor het grootste deel van de beer van 2018 een driehoek hebben zien vormen.

Over het algemeen is een symmetrische driehoek die noch stijgend noch dalend is, een neutraal patroon. Het kan kapot gaan, wat bullish is, kapot gaan (zoals het voor ons deed) wat bearish is, of een nep-uitbraak in beide richtingen dan omgekeerd.

In een bearmarkt zou je een uitsplitsing van de driehoek kunnen verwachten, en in een bullmarkt zou je een uitsplitsing kunnen verwachten.

Dit was een berenmarkt, dus de ineenstorting, hoewel ongelukkig, was niet verrassend.

Omdat ik het potentieel voor de instorting kende, mijmerde ik over het algemeen over hoe een “nep-inzinking” van de driehoek eruit zou kunnen zien.

En hier zijn we, op een plek waar zo’n patroon zou kunnen formulier.

Als het zich hier niet vormt, is er nog steeds potentieel om het te zien … maar houd in gedachten dat dit op elk moment een “overstuur” zou zijn.

De realiteit is dat de prijs bijna zou moeten verdubbelen EN een hoop weerstand zou moeten doorbreken (horizontale weerstanden, voortschrijdende gemiddelden en de driehoek zelf staan ​​allemaal in de weg) EN dan niet gewoon weer naar beneden vallen om dit allemaal te laten werken. Dat is een hele opgave voor 2018 (niet voor crypto in het algemeen, maar voor 2018 crypto).

Voor alle duidelijkheid, ik suggereer niemand om weddenschappen te plaatsen op basis hiervan (of op iets wat ik op deze site zeg)… In plaats daarvan probeer ik alleen potentiële patronen op deze site te documenteren zoals ze voorkomen voor educatieve doeleinden.

Ik denk niet dat ik na maart 2018 een enkel artikel heb geschreven dat niet aangaf dat “we in een berentrend zitten”. Ondertussen zegt de algemene wijsheid: “de trend is je vriend.”

Dus zelfs vanuit een educatief oogpunt wil je die gedachten in gedachten houden als je naar dit soort longshot- en moonshot-patronen kijkt.

Het zou gek zijn om dit allemaal te zien gebeuren, maar de realiteit is dat crypto-HODLers geluk zouden hebben als ze op dit punt gewoon een herhaling van het einde van 2014 – 2015 zouden zien. Want, ik bedoel, er is geen regel die zegt dat Bitcoin of welke crypto dan ook de lange termijn bull-trend moet voortzetten!

Zie 2018 vergeleken met 2014 voor meer diagramideeën.

NOTITIE: Zie de grafieken hieronder, laat staan ​​de hierboven beschreven overstuur… een meer realistisch doel voor HODLers is te hopen dat de markt in 2019 stabiel blijft en de lange termijn bull-trend sinds 2010 bearish wordt, af te weren.

Bitcoin is in wezen een bullish log-fractal, 2010 – 2018 … je weet wel, tot nu toe.

Als BTC 2018 – 2021 het patroon van 2014 – 2016 zou herhalen, zou het er ongeveer zo uit kunnen zien.kryptogids.nl Team

Có thể bạn thích xem

Leave a Comment