Hoe Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen (eenvoudig)

by kryptogids
56 views

Hoe Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen in zo eenvoudig mogelijke voorwaarden

De eenvoudigste manier om Bitcoin te kopen, is door Coinbase te gebruiken. Van daaruit heb je een paar opties voor het kopen van andere cryptocurrencies.

Coinbase is niet de enige manier om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen, het is gewoon de gemakkelijkste manier om dollars te verhandelen voor Bitcoin en is naar mijn mening de beste keuze voor een veilige, vertrouwde wallet-broker-oplossing in de VS.

Hoe Bitcoin te kopen:

 1. Meld je aan bij Coinbase.
 2. Druk op de knop “kopen/verkopen”.
 3. Vul het gewenste bedrag in.
 4. Klik op de knop “Bitcoin kopen”.
 5. Als u vervolgens wilt verkopen, doe dan hetzelfde, maar schakel deze keer naar het tabblad “verkopen” en klik op de knop “Bitcoin verkopen”.

Zo simpel is het!

Dat gezegd hebbende, zal het helpen om wat meer details te geven. Dus daar gaat de rest van de pagina over.

Ten eerste is het de moeite waard om te overwegen dat Coinbase ook fungeert als een plaats om uw Bitcoin (een portemonnee) op te slaan, opties heeft voor het kopen van andere topmunten zoals Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash, een meer geavanceerde zustersite heeft genaamd Coinbase Pro waarmee u handel direct en vermijd kosten, en kan worden gebruikt om munten heen en weer over te dragen naar andere beurzen.

Met dat gedekt, hier is hoe u Bitcoin op Coinbase in wat meer detail koopt:

 1. Meld u aan voor een account op Coinbase. Als je deze link naar de officiële Coinbase-site gebruikt, krijgen we allebei $ 10 aan Bitcoin gratis wanneer je $ 100 uitgeeft.
 2. Volg de stappen op het scherm. Dit omvat het uploaden van identificatie en uw bank- of creditcardgegevens.
 3. Klik op de knop “kopen/verkopen” bovenaan de pagina, klik op de afbeelding van de gewenste munt (Bitcoin in ons voorbeeld) en klik op “kopen” (zie de afbeelding bovenaan het scherm voor een afbeelding).
 4. Vul het bedrag in USD (dollars) in dat u wilt uitgeven of het bedrag aan Bitcoin dat u wilt kopen.
 5. Bevestig dat alles correct is en klik vervolgens op ‘koop bevestigen’.

Gefeliciteerd, ervan uitgaande dat alles volgens plan is verlopen, bezit je nu dezelfde Bitcoin als iedereen die Bitcoin bezit.

Het is echt zo simpel. Dat is hoe ik het doe, dat is hoe mijn moeder het doet, en dat is hoe de meeste gebruikers het doen als ze beginnen met crypto.

Dat gezegd hebbende, kunnen we veel complexer worden, enkele belangrijke details toevoegen en zelfs enkele stappen ondernemen om kosten te vermijden!

Ik kan hier niet alles behandelen, omdat dit “een eenvoudige gids” is. Maar hier zijn enkele dingen die u moet weten:

 1. Download de Coinbase-app om onderweg toegang te krijgen tot Coinbase.
 2. De app van Coinbase ziet er een beetje anders uit dan de desktopversie… maar de essentie is hetzelfde. U moet de eerste aanmelding op het bureaublad doen als u kunt.
 3. Het kan enige tijd duren om te worden geverifieerd. Nadat u bent geverifieerd, heeft u waarschijnlijk lage limieten voor wat u kunt kopen. Voeg meer betalingsopties toe en koop/verkoop om uw limiet in de loop van de tijd te verhogen.
 4. Cryptocurrency is een risicovolle investering. Je moet mentaal voorbereid zijn om munten naar nul te zien gaan. Riskeer niet meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen.
 5. Coinbase is een makelaar, zij brengen kosten in rekening. Als u uw USD-portemonnee financiert, wacht dan tot het geld is gewist en ga dan handelen op de Coinbase Pro-uitwisseling met limietorders. U kunt 100% van de kosten vermijden die Coinbase in rekening brengt (omdat u dan liquiditeit aan de uitwisseling verstrekt). Dat is een hoger niveau, maar ik wil dat je weet dat dit een optie is (en een reden waarom je, zelfs nadat je verder bent gegaan, nog steeds een Coinbase-account wilt instellen).
 6. Alles wat we hierboven hebben besproken, is in wezen hetzelfde voor Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin. Ethereum is een topmunt. Bitcoin Cash en Litecoin zijn solide keuzes. Meestal is de meest stabiele munt Bitcoin.
 7. Om veel crypto’s te kopen/verkopen moet je Bitcoin of Ethereum gebruiken. Dus als je een andere munt zoals Ripple of TRON wilt, moet je eerst Bitcoin of Ethereum kopen. Blijf bij twijfel bij Bitcoin.
 8. Gebruik een sterk, veilig en uniek wachtwoord. Als Coinbase wordt gehackt, bent u verzekerd. Als iemand in je account komt omdat je het niet goed beveiligt, heb je geen verhaal om verloren geld terug te vorderen – punt uit.
 9. U moet uw account echt beveiligen met tweefactorauthenticatie. Gebruik indien nodig uw telefoon, maar overweeg serieus om een ​​goede authenticator te gebruiken.
 10. Je kunt je geld opslaan in Coinbase (Coinbase is een portemonnee en is bedoeld om als portemonnee te gebruiken). Het opslaan van uw munten in Coinbase is een solide zet als uw account goed is beveiligd. Velen nemen echter een extra stap en krijgen een hardwareportemonnee zoals TREZOR om hun geld offline op te slaan.

Vooruit gaan:

Als je je reis wilt voortzetten, is je volgende stap je aanmelden voor Kraken, Bittrex of een andere site waarmee je een reeks cryptocurrencies kunt verhandelen. Die twee zijn mijn beste keuzes voor inwoners van de VS, maar het zijn niet de enige keuzes.

Hier is de essentie van wat u moet weten om dat te doen met Bittrex als voorbeeld:

 1. Meld u aan voor Bittrex (klik op aanmelden, volg de aanwijzingen op het scherm).
 2. Zet Bitcoin of Ethereum over van uw Coinbase-portemonnee naar de Bittrex-portemonnee door op “verzenden/ontvangen” te klikken (het staat onder “wallets” in Bittrex en onder “accounts” in Coinbase, neem de tijd om ervoor te zorgen dat u alles goed doet; kopieer altijd en plak portemonnee-adressen, typ ze nooit met de hand).
 3. Ruil uw Bitcoin of Ethereum in voor andere cryptocurrencies op Bittrex (neem de tijd om de prijs die u betaalt en de kosten echt te begrijpen).

Het ding om hier op te merken is dat het verhandelen van Bitcoin voor altcoins (munten die geen Bitcoin zijn) een iets hoger niveau is dan op de koopknop op Coinbase drukken en wat Bitcoin inslaan. De gemiddelde persoon zal hier buiten de poort niet klaar voor zijn en zal langzaam willen gaan. Nu weet je echter wat je moet doen als je er klaar voor bent, en dat is het punt hier.

Op onze site behandelen we alle details die je nodig hebt om verder te komen, dus blader gerust door onze site voor meer informatie of om hieronder je vragen te stellen. 🙂

TIP: Kraken accepteert USD en binnenkort ook Bittrex. Desondanks raad ik je ten zeerste aan om van Coinbase je thuisbasis te maken. Coinbase is een topsite, het is verzekerd, het is beginnersvriendelijk, het is veel gemakkelijker te gebruiken dan de bovengenoemde, en het is bedoeld om als een soort thuisbasis te worden gebruikt.

Hoe Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen (eenvoudig)” bevat informatie over de volgende cryptovaluta:kryptogids.nl Team

Có thể bạn thích xem

Leave a Comment