Dit bericht bevat gelieerde links. We kunnen worden gecompenseerd wanneer u op een bepaald platform klikt, zich aanmeldt voor, stort of uitgeeft. Leer meer.

Coinbase Pro is de nieuwe GDAX

Coinbase Pro is bedoeld om GDAX te vervangen. Beide platforms zijn eigendom van Coinbase en zijn bedoeld als hun beurs gericht op detailhandelaren die willen handelen via een beurs in plaats van een makelaar.[1]

In simpele termen:

  • Coinbase.com is een broker waar je met een klik op de knop crypto kunt kopen/verkopen en je crypto kunt opslaan.
  • GDAX was het oorspronkelijke “pro” handelsplatform voor particuliere en intuïtieve beleggers die hun eigen transacties met peers wilden doen.
  • Coinbase Pro is de vervanger van GDAX en is bedoeld voor particuliere beleggers die hun eigen transacties met peers wilden doen. Institutionele beleggers krijgen / hebben net een reeks producten die specifiek op hen zijn gericht.

Een tijdje kun je GDAX of Coinbase pro gebruiken om te handelen, en je saldo wordt op beide weergegeven. Op een gegeven moment lijkt het er echter op dat Coinbase alleen naar Coinbase Pro zal overstappen en GDAX zal uitfaseren. De twee platforms zijn in wezen hetzelfde voor alle doeleinden. Coinbase Pro is eigenlijk gewoon een gelikt herontwerp van GDAX.

Dus, Coinbase Pro is in wezen de nieuwe GDAX.

Zie het blogartikel van Coinbase: GDAX is nu Coinbase Pro.

Verdien $ 5 in bitcoin om aan de slag te gaan op Coinbase

citaten


  1. GDAX is nu Coinbase Pro. Coinbase.com.