Bullish divergentie op 4 uur RSI voor BTC en Crypto Cap

by kryptogids
255 views

Er is een bullish divergentie op de 4-uurs RSI voor BTC en de cryptomarktkapitalisatie als geheel. Dit is een bullish omkeringspatroon dat te vinden is aan de onderkant … maar het is ook een patroon dat verschijnt te midden van lange neerwaartse trends.

In woorden, het patroon is er, en het is een soort bullish omkeringspatroon, maar het heeft een ietwat lage succesratio wanneer het wordt gevonden in een steile neerwaartse trend. Verder is dit een enkele bullish indicator in een andere wijze brutale berenmarkt.

Dus hoewel dit interessant is om erop te wijzen om meer te weten te komen over RSI-divergentie in analyse, is het waarschijnlijk niet de moeite waard om er al te veel vertrouwen in te stellen.

Dat gezegd hebbende, is het vermeldenswaard dat deze divergentie ook aanwezig is op de Nasdaq en op verschillende tijdframes op btc… en op andere grafieken en tijdframes. In wezen hebben veel activa die de afgelopen twee maanden zijn verkocht, dit patroon afgedrukt. Kijk zelf maar.

Zie voor meer informatie: Relative Strength Index (RSI).

bottomline: We bevinden ons in een bearmarkt in een neerwaartse trend, dus een bullish divergentie op een tijdsbestek van 4 uur weegt niet veel. Toch is het er, dus waarom zou u deze tijd niet nemen om meer te weten te komen over RSI-divergentie.

Wat is bullish divergentie / bearish divergentie? RSI-divergentie is de reden waarom de prijs en RSI-trend in de tegenovergestelde richting gaan. Wanneer de prijs stijgt, maar de RSI daalt, is het een bearish divergentie. Wanneer de prijs daalt, maar de RSI stijgt, is het bullish divergentie. In beide gevallen is het een trendpatroon dat ook in het midden van neerwaartse trends en opwaartse trends kan verschijnen als een voortzettingspatroon (wat betekent dat het een bedrieglijk patroon kan zijn). In onze huidige situatie is de koers/marktkapitalisatie aan het dalen, maar de RSI stijgt. Dat is een “bullish divergentie van de prijs en RSI.” Dat gezegd hebbende, we zitten ook midden in een berenmarkt, dus “meh.”kryptogids.nl Team

Có thể bạn thích xem

Leave a Comment