Bored Ape NFT-houder opent Physical Bored Yacht Club aan de Franse Rivièra door DailyCoin

by kryptogids
4 views
Bored Ape NFT Holder opent Physical Bored Yacht Club aan de Franse Rivièra

De eigenaar van een van een Bored Ape NFT heeft schijnbaar besloten dat het tijd was om de lege, maar ruime, luxe jachten aan de Franse Rivièra met gelach en vreugde te vullen. Met de ‘Bored Ape Yacht Club’ als de meest succesvolle NFT-collectie ooit, zouden er veel mensen op een fysieke versie van het jacht zitten. Welnu, Jad Comair, de eigenaar van verschillende bedrijven, waaronder een jachtcharter, is tussengekomen om de kapitein te worden van de nieuwe bemanning aan boord van de Bored Ape Yacht Club.

De vroege vogel krijgt de worm

De trotse eigenaar van ‘BAYC #634’ besloot dat het tijd was om een ​​Bored Ape Yacht Club te bouwen aan de kust van de Middellandse Zee. John Blackeye, wiens echte naam Jad Comair is, nam zijn alias van de digitale aap in piratenstijl die hij bezit. De man erkent dat hij veel aan crypto te danken heeft: “Dankzij , kon ik mijn eerste jacht kopen”, zegt de heer Comair, die onthulde dat hij in 2014 begon te investeren in cryptocurrencies.

Clubleden begroet door Lady Amanda

Opgemerkt moet worden dat NFT-enthousiastelingen geen Bored Ape NFT hoeven te bezitten om lid te worden van de jachtclub aan de Franse Rivièra. In plaats daarvan kunnen ze lid worden van de wachtlijst voor ‘Bored Yachts Club’ NFT’s, die 8.200 NFT-passen in drie verschillende niveaus zullen uitdelen. De NFT-airdrop zal naar verwachting voor het einde van het jaar plaatsvinden.

Bovendien heeft het echte Bored Ape Yacht Club-project een dubbel doel. “Het is verbazingwekkend hoeveel leegte je hebt in deze business”, legt de heer Comair uit, verwijzend naar het feit dat niet iedereen zich een luxe boot kan veroorloven. “Het idee is om deze leemte op te vullen – je hebt lege boten en mensen die geen toegang hebben tot deze boten.”

Bovendien kunnen leden van de Bored Ape Yacht Club een goed doel kiezen waar al het geld van de jachtboekingen naartoe gaat. Eenmaal geboekt, zal de ‘Lady Amanda’, de eerste 30 meter lange boot die klaar is voor actie, NFT-houders begroeten. Het schip zit boordevol waterpistolen, prachtige meubels, een sauna en een waterglijbaan. Hier hoeft u zich zeker niet te vervelen.

Aan de andere kant

  • De NFT-markt genereerde in 2021 meer dan $ 25 miljard, maar dat cijfer is tot nu toe in 2022 gekelderd.
  • $ 55 miljoen aan Bored Ape NFT werd geliquideerd vanwege het BendDAO-incident.

Waarom zou u zich zorgen maken?

Bi-dimensionale campagnes die zich ontwikkelen rond Bored Ape Yacht Club NFT’s kunnen de algemene crypto-acceptatie versnellen.

Lees meer over Bored Apes die in het echt verschijnt in de onderstaande verhalen:

Snoop Dogg maakt plannen om een ​​snoepwinkel te openen in LA, geïnspireerd door Bored Ape NFT

Bored Apes NFT’s worden geconfronteerd met onverwachte concurrentie van Real Primate

Lees verder op DailyCoinkryptogids.nl Team

Có thể bạn thích xem

Leave a Comment